Aura Foto Lezen

Om de Aura Foto goed te kunnen lezen kijken we naar de onderstaande illustratie. De Aura Foto word altijd verdeeld in een aantal zones. Zo zijn er onder andere de linkerkant (recht op de foto), de rechterkant (links op de foto), het midden en de zonde boven het hoofd.

De linkerkant van de foto is de mannelijke, expressieve, gevende kant en is de persoonlijkheid die naar buiten wordt geprojecteerd naar jezelf of naar anderen. Het vertegenwoordigt het recent verleden. 

De rechterkant op de foto is de vrouwelijke ofwel gevoelige, emotionele en ontvangende kant. Deze kant vertegenwoordigd de nabije toekomst. Wat ben je voor jezelf aan het creëren.

Het midden boven het hoofd is wat je op dit moment ervaart. Deze kleur zit vaak als een boog om het hoofd heen. Het geeft je hoop, doelen en je ambities weer. 

Je ziet ook wel eens dat de aura naar verschillende delen uitbreiden en zich mengen met andere kleuren. De aura die zich uitbreiden duiden meetal op spirituele expansie en behoefte aan verbinding terwijl de aura die dicht bij ons staan weer duiden naar verlangen naar innerlijke focus of behoefte om alleen te zijn.

De kleuren
Elke kleur, positie, vorm en intensiteit heeft zijn eigen betekenis maar het is wel onder te verdelen in een aantal basis kleuren: Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw, Indigo, Violet, Magenta en Wit. Er zijn uiteraard veel meer kleuren maar deze gebruik ik al basis.

Kernwoorden:
Rood: Dapper, gepasioneerd, verlangen, gedreven, krachtig, levenslust, leiderschap.
Oranje: warm, creatief, zelfvertrouwen, sociaal, betrouwbaar, opbeurend, inspirerend.
Geel: Vrolijk, slim, optimistisch, warmte, georganiseerd, vreugde, onthechting.
Groen: Geduld, vastberaden, gefocust, attend, groei, rustgevend, genezer.
Blauw: Toewijding, vertrouwen, empatisch, loyaal, diep gevoel, kalm, intuïtief.
Indigo: Spiritueel, intuïtief, paranormaal, wilskracht, onbevreesd, gevoelig.
Violet: Magisch, origineel, speels, intuïtief, charmant, paranormaal, visionair.
Magenta: Groot Hart, heel creatief, vrijgevochten, plezier, artistiek, individualistisch, onorthodox.
Wit: Spiritueel, puur, eerlijk, wijsheid, gezond, innerlijke vrede, rustig.

Uitleg van de kleuren
Bij iedere foto (met of zonder reading) geef ik een boekje mee die je kan helpen de Aura Foto een groot deel zelf te kunnen lezen. Daar staan de kleuren in beschreven met hun betekenis en beschrijving van de linker en rechter zijde en natuurlijk wat extra informatie.

Mijn zelfgeschreven boekje.
error: Content is protected !!